Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Δήμητρα Λιάνη: «Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου» (video)

H Δήμητρα Λιάνη, υπήρξε η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», είχε χαρακτηρίσει τον τότε πρωθυπουργό της χώρας ως «άνδρα της ζωής της».

«Ο Ανδρέας μού είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αγάπη της για τον σύζυγό της ήταν μεγάλη, μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνουν ένα παιδί μαζί.

«Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες»

Για τον σύζυγό της αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε μέσα σε αυτόν τον γάμο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδα «Πρωινό».

Μιλώντας αρχικά για τον εαυτό της ανέφερε πως «Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι.»

Αναφορικά με τα ΜΜΕ, δήλωσε πως εκείνη την εποχή είχε πληγωθεί πολύ και πως η εικόνα που παρουσίαζαν για εκείνη ήταν λανθασμένη.

«Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης…

Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλά…

Υπήρχε περιοδικό μιας εποχής που ήταν η Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου ως Σαλώμη. Είχαν αποκρουστικά θέματα, δεν μιλάω απλώς για μια γύμνια. Που και αυτή ήταν μια φυσιολογική εποχή των 20 μου, που δεν είχα καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με πολιτικούς.»

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο show «Just the 2 of Us» η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Έγινε πρόταση αλλά ήμουν κάθετη. Ήταν τηλεφωνική προσέγγιση αλλά αρνήθηκα. Έχω μια ιστορία που δεν διακυβεύεται. Είμαι άλλο πράγμα εγώ. Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα γιατί είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Δεν υπάρχει τίμημα γι’ αυτό. Μου είχε γίνει πρόταση και για το Dancing With The Stars παλιά. Είμαι άλλη κατηγορία.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ