Δευτέρα 17/5/2021

Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπάθωσε για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Από πού κι ως πού στην Ευρωβουλή;» (video)

H Βάνα Μπάρμπα εξαπέλυσε πυρά για την τηλεόραση του σήμερα αλλά και για τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε εκπομπές.

Το πάλαι πότε sex symbol του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για απατώντας στον χαρακτηρισμό που της έχουν αποδώσει, τόνισε ότι στην ηλικία των 55 ετών έχει ανάγκη άλλα πράγματα: «Θα ήμουν γραφική… Στην ηλικία μου έχω ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα».

Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την κόρη της αλλά και το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας με κρίσεις πανικού, φόβους και ανασφάλειες. 

Μιλώντας για την αδικημένη θέση του πολιτισμού στην Ελλάδα, η Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε το προσωπικό της παράπονο: «Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις Όσκαρ και να μην επενδύει σε αυτό κανένας στην πατρίδα σου».

Επιπλέον, η ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση για το τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στην τηλεόραση σχολίασε εκνευρισμένη :

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη, πού είναι αυτοί οι άνθρωποι; ΠΟυ είναι που δεν ξέρουμε αν πρέπει να πληρωθούν με τα 500αρια οι ηθοποιοί;» απάντησε σε έντονο ύφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ