Γιάννης Πλούταρχος: «Η γυναίκα της ζωής μου είναι η γυναίκα μου» (video)

Must Read

O λαϊκός – ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με σημαντική εμπορική επιτυχία και πωλήσεις δίσκων τα τελευταία 20 χρόνια, είναι νυμφευμένος με την Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την 22χρονη Κατερίνα, τον 20χρονο Γιώργο, την 14χρονη Ελεωνόρα, την 12χρονη Παναγιώτα και τον 10χρονο Κωνσταντίνο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

«Ήταν υπέροχο αυτό. Υπήρχε πολύς κόσμος, και φασαρία εντός εισαγωγικών. Παρόλο που έχουμε πολλά παιδιά δεν τσακώνονται μεταξύ τους. Όχι δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είχα άρνηση στο να τραγουδήσω, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Θέλω να έχω επαφή με τον κόσμο. Τραγουδούσαμε βέβαια στο σπίτι. Γράφαμε τραγούδια».

Για τη σχέση του με τα παιδιά του αποκάλυψε πως «με τα παιδιά είμαι του παιχνιδιού. Θα καθίσω, θα παίξω μαζί τους, θα τα πειράξω. Αλλά όταν θα πρέπει κάποιος να γίνει ο κακός της οικογένειας, αυτός θα είμαι εγώ. Συζητάω μαζί τους τα πάντα».

Στην ερώτηση ποια γυναίκα θεωρεί πως είναι η γυναίκα της ζωής του, η μητέρα του ή η σύζυγός του, όντας συγκινημένος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη πως αυτή η γυναίκα, είναι η μητέρα των παιδιών του.

«Η μάνα με γέννησε. Η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωής μου είναι η γυναίκα μου. Με αυτήν έκανα την οικογένειά μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη από τη γυναίκα μου. Η μάνα μου με είχε μέχρι τα 17-18 μου χρόνια. Μετά με είχε η γυναίκα μου. Οι σχέσεις χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας και τις ανασφάλειές μας. Περάσαμε πολλά, αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίζαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δύο, για να ανθίσει και να βγάλει καρπούς»

Κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό του, ο ίδιος σημείωσε ότι «με την οικογένειά μου έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερο. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό, ακόμα έχω μικρά παιδιά. Στην καριέρα, αυτό μπόρεσα να κάνω, και ήταν πολύ όμορφο. Μου έδωσε περισσότερα πράγματα ο “μεγάλος πάνω” από ό,τι του ζήτησα».

Τέλος ο ίδιος εύχεται «να έχουν καλές ζωές τα παιδιά μου. Να έχουν μεγάλες δόσεις ευτυχίας στη ζωή τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This