Η δικαστική διαμάχη του εφοπλιστή με την κόρη του Μυρτάλη Νομικού που έφτασε στη σκηνή του Voice (video)

Must Read

Η Μυρτάλη Νομικού έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας στη σκηνή του The Voice πριν λίγες ημέρες ενώ την ίδια στιγμή, η συμμετοχή της στο talent show έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η 23χρονη που τραγούδησε το «Over the Rainbow» και ακολούθησε τον Πάνο Μουζουράκη στην ομάδα του, είναι γόνος της διάσημης εφοπλιστικής οικογένειας Νομικού και συγκεκριμένα, κόρη του Λουκά Νομικού.

Η δικαστική διαμάχη

Πίσω από τα λαμπερά φώτα της σκηνής ωστόσο και την φωνή που κέρδισε τους κριτές, τα πολλά ερωτηματικά για την απόφαση της Μυρτάλης να λάβει μέρος στο The Voice βρίσκουν απαντήσεις, στην δικαστική διαμάχη που διατηρεί με τον πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα στοιχεία της δικαστικής διαμάχης που διατηρεί η κόρη του Λουκά Νομικού με τον πατέρα της ορίζουν ότι η Μυρτάλη θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αμερική όπου σπουδάζει με τα χρήματα της διατροφής που λαμβάνει αν και ενήλικη.

Ο Λουκάς Νομικός με την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του Υβόννη Ζαχαρίου και τις κόρες τους Μυρτάλη (δεξιά) και Νικολέτα (αριστερά)

Διατροφή ύψους 4.680 ευρώ

Η Μυρτάλη Νομικού είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της Λουκά Νομικού, τον Ιούλιο του 2018, απαιτώντας μηνιαία διατροφή ύψους 4.680 ευρώ για τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου «New School» όπου σπούδαζε θεατρικές σπουδές αλλά και για όλα τα υπόλοιπα έξοδά της. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς αποφάνθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ότι ο Λουκάς Νομικός είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει 3.866 ευρώ μηναία διατροφή στην κόρη του για τις σπουδές και τη διαμονή της.

Εξώδικο από του Λουκά Νομικό

Ο κ. Νομικός ωστόσο, τον Μάιο του 2019, κατέθεσε με τη σειρά του ασφαλιστικά μέτρα επειδή όπως ισχυρίστηκε η Μυρτάλη δεν σπουδάζει τελικά στο πανεπιστήμιο ούτε μένει στην Αμερική. Οπως κατέθεσε ο ίδιος, η κόρη του δεν τον ενημέρωσε ποτέ για τη βαθμολογία των μαθημάτων της αλλά ούτε απέστειλε παραστατικά μίσθωσης και καταβολής μισθωμάτων σε εξώδικο που της είχε στείλει.

Ο κ. Νομικός ήταν υποχρεωμένος να καταβάλλει τη διατροφή για τις σπουδές και τη διαμονή της κόρης του στην Αμερική και όχι για την παραμονή της στην Ελλάδα, κάτι που αποδείχτηκε και από την συμμετοχή της στο talent show.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This