Ο ψάλτης Βασίλης Πρίτσης από τη Λέσβο εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches του «Voice» (video)

Must Read

Ένας 28χρονος ψάλτης από τη Λέσβο διαγωνίστηκε στο «Voice» και αφού έκανε και τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν, πρότεινε «on air» στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψάλει στον γάμο της με τον ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου.

Όπως αποκάλυψε στο βίντεο της συμμετοχής του στο show ταλέντων του Σκάι, ο Βασίλης Πρίτσης είναι μέλος μπάντας στο νησί του, ενώ ψέλνει κιόλας στις εκκλησίες από πολύ μικρή ηλικία, κάτι που έμαθε να κάνει κοντά στον παππού του.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως τον τελευταίο χρόνο που ζει μόνιμα στην Αθήνα δεν έχει αφήσει αυτή την ενασχόληση, καθώς ψέλνει σε μια ενορία κοντά στον Πειραιά.

«Η πίστη είναι κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ να ξεπεράσω τις δυσκολίες που έχουν τύχει στη ζωή μου» επισήμανε σε δηλώσεις του λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του «Voice» για να την… κατακτήσει. Ερμηνεύοντας ένα κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, το «Εσπασε η νύχτα», ο Βασίλης οδήγησε τελευταία στιγμή τους Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη να πατήσουν και οι τέσσερις τα κόκκινα κουμπιά, γυρίζοντας τις καρέκλες τους. Οπως του είπαν στη συνέχεια, άκουσαν αρκετά λάθη στην ερμηνεία του, ωστόσο το ταλέντο του τούς κέρδισε!

Ο Βασίλης επέλεξε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά! Μάλιστα, λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ευχήθηκε στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη «με το καλό» για τον γάμο της, ενώ της ζήτησε αν το επιθυμεί να ψάλει στο μυστήριο.

«Με μεγάλη χαρά» του απάντησε εκείνη χαμογελώντας. Βέβαια, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο γάμος της τραγουδίστριας με τον αγαπημένο της, που ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε τελικά μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This