H 60χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη άφησε άφωνο το My Style Rocks (video)

Must Read

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη εισέβαλε στο My Style Rocks για να εμπνεύσει το στυλ και μεγαλύτερων κυριών.

Η πρώην αεροσυνοδός που κατάγεται από το Πήλιο και ζει στην Αθήνα, πετούσε στα σύννεφα για 17 ολόκληρα χρόνια όπως ανέφερε στο εισαγωγικό βίντεο της εκπομπής:

«Στα 42 μου βγήκα στη σύνταξη και από τότε ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα, όπως ο χορός, και τώρα τελευταία ξεκίνησα και boxing, που μου αρέσει πάρα πολύ. Δήλωσα συμμετοχή στο My Style Rocks για να δείξω ότι οι γυναίκες δεν γίνονται αόρατες ξαφνικά από μια ηλικία και μετά. Η μόδα δεν έχει ηλικία. Κάθε μέρα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφες και δυνατές. Αυτός είναι ο στόχος μου στο My Style Rocks. Nα δώσω έξυπνες, καθημερινές εικόνες στις λίγο μεγαλύτερες γυναίκες και γιατί όχι; Να βγω νικήτρια!» δήλωσε με αισιοδοξία η Άρτεμις.

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks συγκέντρωσε καλή βαθμολογία από τους κριτές και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το έπαθλο. Φωτοραγίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στα Instagram δείχνουν ότι η Άρτεμις Καραβουσιάνη απολαμβάνει την ηλικία της γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This