Η Ιωάννα Μαρτζούκου μένει στο σπίτι της Τζένης Καρέζη μετά από τον χωρισμό της με τον Καζάκο

Must Read

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Ιωάννα Μαρτζούκου οδήγησε το όμορφο ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2009.

Το λαμπερό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή, μετά από δύο χρόνια σχέσης και υπήρξε για μια δεκαετία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που πάντοτε διατηρούσε χαμηλό προφίλ στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα απέκτησαν έναν γιο, τον Ιάσωνα και ο κύκλος του έκανε λόγο για μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.

Ωστόσο, δέκα χρόνια μετά από τον γάμο του ζευγαριού, η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν «κεραυνός», ενώ οι φήμες για τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη σχέση τους πύκνωσαν όλο και περισσότερο.

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, με την Ιωάννα να συνεχίζει να μένει στο σπίτι της Τζένης Καρέζη  στα Ιλίσια μαζί με τον Ιάσωνα, ενώ ο Κωνσταντίνος έχει μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα, στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου μιλώντας στην «Οn time», επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο: «Με τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This