Νατάσσα Μποφίλιου: Οι σχέσεις της με τους γονείς της – Το ενδεχόμενο ενός παιδιού – Το πρόβλημα υγείας που πέρασε (video)

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία σπάνια σπάνιο συνέντευξη μιλάει για τον γάμο της, το ενδεχόμενο ενός παιδιού αλλά και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Must Read

Η Νατάσσα Μποφίλιου, είναι μία καταξιωμένη τραγουδίστρια της της οποίας η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου.

Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές όπως είναι η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και Σωκράτη Μάλαμα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συγκυρίες που την οδήγησαν να ακολουθήσει το τραγούδι αλλά και τις τις μεγάλες συνεργασίες της.

Αναφέρθηκε επίσης και σε πιο προσωπικά θέματα, όπως ήταν ο χωρισμός των γονιών της, γεγονός που την έχει στιγματίσει.

«Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε».

Η ίδια όμως δέχθηκε και μια όμορφη έκπληξη στον αέρα του ΑΝΤ1, καθώς μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής οι γονείς της για την ίδια.

Η μητέρα της σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν προσπαθούσες να βοηθήσεις τη Νατάσσα, που ήταν πολύ μικρούλα, το πρώτο που έλεγε ήταν… μόνη μου! Έδειξε ότι θέλει να κάνει πράγματα μόνης της και τολμούσε να τα κάνει».

«Έτσι ήταν πέντε χρονών, έτσι ήταν δεκαπέντε, έτσι ήταν εικοσιπέντε, έτσι είναι και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι μπράβο της και μαγκιά της! Μετά από κάθε συναυλία, η Νατάσσα είναι ένα ράκος ψυχικό. Έχει δώσει και την τελευταία ικμάδα της δύναμης της», δήλωσε ο πατέρας της υπερήφανα για την κόρη του

Στην ερώτηση αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί της αλλά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η ίδια απάντησε πως «Ένας άνθρωπος που έχει μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή είναι ένας καλός καλλιτέχνης, καλός δημοσιογράφος, ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσα να πιστεύω πως η προσωπική ζωή που έχει εξέλιξη, όπως είναι η απόκτηση ενός παιδιού, θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα. Αυτό δεν το πιστεύω».

Στη συνέχεια η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014 το οποίο την ανάγκασε να σταματήσει το τραγούδι για ένα χρονικό διάστημα.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This