GNTM: Oι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρησή του – Η μεγάλη απώλεια βάρους που τον έκανε μοντέλο (video)

Ο Παναγιώτης Πέτσας αποχώρησε χθες από το reality μόδας, GNTM. Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τα συναισθήματα που ένιωσε την ώρα της αποχώρησης αλλά και για την απώλεια βάρους που του άλλαξε τη ζωή.

Must Read

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα. Ο ίδιος, έχοντας ξεπεράσει τους φόβους τους και κάνοντας αριστοκρατικές φωτογραφίσεις με κατσαρίδες στο πρόσωπο του, δεν αποκόμισε θετικά σχόλια από τους κριτές και αποχώρησε από το γνωστό reality μόδας. Ο 22χρονος είχε θεωρηθεί φαβορί από αρκετούς στο παιχνίδι, και το αποτέλεσμα αυτό τους εξέπληξε δυσάρεστα.

O Παναγιώτης Πέτσας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έκανε δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο GNTM. Επίσης εξομολογήθηκε πώς από το βάρος των 130 κιλών που ήταν κατάφερε να μεταμορφωθεί σε… μοντέλο.

«Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι 15 ετών. Τότε αποφάσισα να αλλάξω όλη μου τη ζωή και να φτιάξω και το σώμα μου. Άρχισα διατροφή και γυμναστική και όσο έβλεπα τα αποτελέσματα, πείσμωνα κι έλεγα “θέλω κι άλλο, θέλω κι άλλο”. Ήθελα να αλλάξω γενικά πάρα πολλά πράγματα σε έμενα και πρόσθεσε λέγοντας:

«Σίγουρα μετά την απώλεια βάρους η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε, αλλά και οι αντοχές μου και η ψυχολογία μου. Ήμουνα κλειστός σαν χαρακτήρας και μετά απέκτησα αυτοπεποίθηση. Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο του modelling. Όταν έγινα δεκτός, ήταν κάτι το απρόσμενο για εμένα. Είχα αρχίσει να κάνω λίγο modelling πριν, είδα την διαφήμιση ότι φέτος θα έχει αγόρια και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω».

Ο Παναγιώτης, μάλιστα, στο παρελθόν έχει περάσει τόσο από το X-Factor του OPEN όσο και από το Survivor 2 του ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τη χθεσινή δοκιμασία που του στοίχισε την παραμονή του στο GNTM δήλωσε ότι δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το reality μόδας: «Χθες βλέποντας το επεισόδιο, είδα ότι είχα μείνει με  ανοιχτό το στόμα. Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σήφης κι εκείνος το ίδιο θεωρούσε. Σίγουρα οι κριτές είδαν κάτι παραπάνω. Ήμουν πρώτος και σκεφτόμουν “θα το παίξω επαγγελματίας”. Από τη μέση και κάτω έτρεμα και απ’ τη μέση και πάνω έλεγα: “είσαι μοντέλο, πρέπει να προσπαθήσεις και ό,τι βγει. Εμένα η φωτογραφία μου άρεσε».

Ο Παναγιώτης Πέτσας εκμυστηρεύτηκε και τη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

«Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου! Είναι κάτι το μοναδικό! Και με όλη μου την οικογένεια είμαι κοντά. Γενικά με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου, είναι κάτι το ξεχωριστό! Δεν κάνω σχέσεις του τύπου να περνάω καλά. Είναι οικογένεια μου όσοι άνθρωποι είναι κοντά μου», είπε ο 22χρονος πρώην παίκτης του reality μόδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This