Η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε το πρόβλημα που την έστειλε στο νοσοκομείο 

Στο χειρουργείο η γνωστή ηθοποιός

Must Read

Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση βρέθηκε η Χριστίνα Αλούπη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν νοσεί από κορωνοϊό.

Σήμερα, με νέα ανάρτησή της, η Χριστίνα Αλούπη αποκάλυψε ότι λόγος που χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να χειρουργηθεί ήταν μια ομφαλοκήλη που εμφάνισε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και την οποία είχε αμελήσει από την φοβία της να πάει στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση! Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοιό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και όλο το προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους! Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου» έγραψε η Χριστίνα Αλούπη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This