Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανώς ενοχλημένος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αποχώρησε on camera (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Δεν έχουμε κάτι να πούμε, πάμε» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, όταν οι ρεπόρτερ τους βομβάρδιζαν με ερωτήσεις.

Στα εγκαίνια γνωστού εστιατορίου βρέθηκαν καλεσμένοι χθες πολύ διάσημοι της showbiz, ανάμεσά τους ήταν και ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη.

Οι ρεπόρτερ ήταν εκεί και προσπάθησαν να αποσπάσουν αποκλειστικές δηλώσεις.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης όμως, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, «Survivor», απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Συγκεκριμένα την ερώτηση του ρεπόρτερ «Ξέρουμε ότι από τη δεύτερη σεζόν θα γίνει πάλι το Survivor μήπως τυχόν και σε ξανά απολαύσουμε ή και εσένα σε κάποιο ριάλιτι μόδας μιας και το έχεις με τη μόδα», απευθυνόμενος στην όλγα Πηλιάκη, οι απαντήσεις από το διάσημο ζευγάρι, ήταν οι εξής:

«Το έχω, ε;», είπε γελώντας η Όλγα Πηλιάκη, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Πες για τη μόδα εσύ, πάμε μέσα να φάμε. Γεια σας».

Όσο όμως κι αν επέμενε ο ρεπόρτερ, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ανένδοτος.

«Εσάς τους δύο σας έχουν προσεγγίσει να κάνετε μια τηλεπαρουσίαση;» ξαναρωτάει ο ρεπόρτερ.

Ο Στέλιος όμως φαίνεται πως πεινούσε πολύ κι απάντησε:

«Παιδιά, νομίζω πρέπει να πάμε μέσα. Έχουμε πει πάρα πολλά. Πάμε να φάμε! Δεν έχουμε κάτι να πούμε, πάμε»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ