FY: H απόφασή του να γίνει ράπερ – Το διαζύγιο των γονιών του – Οι ουσίες – Η άσχημη πλευρά της δημοσιότητας (video)

«Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει»

Must Read

Έγινε γνωστός κυρίως από το τραγούδι του «Δεν με θέλουν» το οποίο έγινε αμέσως hit, μπαίνοντας στο Viral 50 και στο Top 50 του Spotify και στο iTunes chart. Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ FY.

O 20χρονος Θεσσαλονικιός ο οποίος ασχολείται με το τραγούδι από τα 15 του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», και μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Από τότε που ήμουν εννέα χρονών θυμάμαι να είμαι σε αυλές και δημοτικά σχολεία και να κάνω freestyle. Πάντα το είχα μέσα μου. Στο σχολείο δεν ήμουν καλός μαθητής και ήξερα ότι αυτός δεν ήταν ο δρόμος μου. Είχα τον πατέρα μου που πίστευε ότι το σχολείο δεν είναι ο δρόμος μου και άρχισα να το παίρνω σοβαρά αυτό το πράγμα το 2015».

Ο νεαρός ράπερ αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών του, γεγονός το οποίο δεν τον πλήγωσε καθώς ο ίδιος δεν ένιωσε παραμελημένος από τους γονείς του μετά τον χωρισμό τους, ωστόσο ο ίδιος εξομολογείται πως αντιμετώπισε bullying στο σχολείο λόγω αυτού του γεγονότος.

 «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα χρονών. Εμένα ο χωρισμός τους δεν με απασχολούσε καν… Ο πατέρας μου μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου… Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη…Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο θέμα»

Ακόμη μίλησε για την περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με ουσίες, όμως παρόλο το νεαρό της ηλικίας του συνειδητοποίησε πολύ γρήγορα ότι αυτή η κατάσταση δεν του έκανε καλό και σταμάτησε.

«Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου… Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω».

Όσον αφορά τη διασημότητα, ο FY, αποκάλυψε και την άσχημη πλευρά της.

«Με τη δημοσιότητα, την επιτυχία έρχονται και μερικοί άνθρωποι που ζηλεύουν και θα μπορούσαν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα με καλό ή κακό τρόπο προκειμένου να έχουν κάποιο κέρδος από σένα… απειλές… άνθρωποι της νύχτας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This