Τον Παναγιώτη Χατζηδάκη με την αγαπημένη του Χαρά Σαράντη πάντρεψε η Γκαγκάκη στο Δημαρχείο Αθηνών

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Must Read

Love her και… «Love it». Πόσο θέλει κάποιος να πει «Yes, I do»! Μέσα στην πολλή αγάπη «έμπλεξε» φέτος ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, γι’ αυτό παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χαρά Σαράντη στο Δημαρχείο Αθηνών.

Μάλιστα, το ζευγάρι, που σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο παιδάκι του, πάντρεψε η αντιδήμαρχος Κατερίνα Γκαγκάκη, δίνοντας και μια… τηλεοπτική διάσταση στην τελετή!

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Οι νεόνυμφοι, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι με φόντο το σιντριβάνι στο Σύνταγμα (πάλι καλά που δεν τους έκαναν photobombing τίποτε μετανάστες)! Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο Instagram, μια και όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα! Μάλιστα, για την περίσταση ο Χατζηδάκης, εκτός από το σικάτο γαμπριάτικο, έβαλε και μάσκα, πάνω στην οποία ήταν γραμμένη η λέξη «γαμπρός»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This