Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι άθεος – O γάμος και η βάφτιση στην εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία» (video)

«O γάμος και η βάφτιση είναι μια μεγάλη μπίζνα!»

Must Read

Ο Σταύρος Σβήγκος έγινε γνωστός μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις σειρές ‘«Άγρια παιδιά’» και ‘«Κάτω Παρτάλι’», έκτοτε έχει συμμετάσχει και σε άλλες πετυχημένες σειρές όπως είναι το «L.A.P.D.», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Δέκα Μικροί Μήτσοι» και πιο πρόσφατα στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα».

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει ο καλλιτεχνικός χώρος, την αβεβαιότητα του ηθοποιού αλλά και για τα πιστεύω του σχετικά με την τέλεση των μυστηρίων στις εκκλησίες.

«Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο» σημείωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός. «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με την ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια».

Ο Στάυρος Σβήγκος δηλώνει άθεος και εξηγεί τον λόγο που δεν ήθελε να παντρευτεί στην εκκλησία ενώ η βάφτιση τελέστηκε κανονικά.

«Εχω δηλώσει και είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα! Όπως και η βάπτιση. Τα λεφτά που φεύγουν, τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της».

https://www.youtube.com/watch?v=3PJ9W_5Y1hg&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This