Φίλιππος Σοφιανός: «Τα χρήματα που δίνονται για έναν ρόλο “ταπεινώνουν” τους μεγάλους ηθοποιούς» (video)

«Zούμε στο έλεος των παραγωγών»

Must Read

Έγινε ευρύτερα γνωστός  με τη συμμετοχή του στη σειρά «Ποιος σκότωσε τον Άβελ» αλλά αποθεώθηκε στη σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» όπου πρωταγωνιστούσε.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σοφιανό ο οποίος το 2011, είχε επιλέξει να ζει στην Κύπρο, όπου έχει λάβει μέρος σε επιτυχημένες σειρές της κυπριακής τηλεόρασης, μερικές εκ των οποίων έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα

Πριν από μερικά χρόνια λαχτάρισε τους θαυμαστές του όταν εισήχθη σε νοσοκομείο της Καλαμάτας, από όπου και κατάγεται, όπου υποβλήθηκε σε προληπτική στεφανιογραφία, όμως οι περιπέτειες της υγείας του δεν σταμάτησαν εκεί και απασχόλησε ξανά την επικαιρότητα με την επέμβαση κήλης υποβλήθηκε πάλι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Με αφορμή της θεατρικής παράστασης «Επιστροφή από τη Μόσχα», η οποία κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο θέατρο «Αργώ», ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» για την κατάσταση των ηθοποιών την δεδομένη χρονική περίοδο που ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού συγκριτικά με τις παλιές καλές εποχές, την οικογένειά του και τα talent shows.

«Εκείνες οι εποχές ήταν οι “Χρυσές Εποχές” των ηθοποιών που η αλαζονεία δεν είχε μέτρο», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός και αποκάλυψε:  «Η πιο ευτυχής περίοδος της ζωής μου ήταν η ακμή μου από τα 40 μέχρι τα 50. Έκανα οικογένεια, παιδιά, έκανα σπουδαία πράγματα. Τώρα ζούμε στο έλεος των παραγωγών. Οι παραγωγοί έχουν εξευτελίσει κάθε εργασιακή σχέση. Τα ποσά που δίνονται για έναν ρόλο “ταπεινώνουν” τη θητεία των μεγάλων ηθοποιών. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου λες όχι».

Μιλώντας για τα παιδιά του ανέφερε: «Τα τρία παιδιά μου είναι 22,17 και 9 ετών» και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Έχω οικογένεια. Το ότι δεν έχω σύζυγο είναι ένα άλλο θέμα. Είμαι πατέρας τριών παιδιών και είμαι πολύ χαρούμενος».

Τέλος, στην ερώτηση αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση για talent show αποκάλυψε: «Ευτυχώς δεν μου έχουν κάνει πρόταση για talent show, γιατί θα έμπαινα σε πειρασμό. Εκεί τα λεφτά είναι πολύ ελκυστικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This