Ο Ιωάννης Απέργης για τον ρατσισμό που βίωσε: «Στο δημοτικό ένα παιδί μου είχε ουρήσει την τσάντα επειδή είμαι Αλβανός» (video)

«Στους θάμνους άπλωνε η μητέρα μου τα ρούχα μου».

Must Read

Ο Ιωάννης Απέργης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από βίντεο στο youtube, στα οποία σατίριζε τον Βαλκάνιο και ειδικότερα τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες και οι Αλβανοί.

Ο νεαρός ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά «Παρουσιάστε», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρατσισμό αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε όταν από την Αλβανία ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

«Εγώ γεννήθηκα το 1989. Ήταν πολύ δύσκολο οι σχέσεις των λαών να βρεθούν πάνω σε μια σκηνή. Τότε είχαν χαλαρώσει λίγο τα πράγματα. Ο πατέρας μου έπαιζε κλαρίνο, με έμαθε και εμένα. Στο λύκειο, η κυρία Λίτσα με πήρε στο θίασο. Χάρη σε εκείνη έγινα ηθοποιός.

Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν λίγο δύσκολα. Πάντα είχα δίπλα μου φοβερούς ανθρώπους. Στο δημοτικό ένα παιδί μου είχε ουρήσει την τσάντα, μου είχε πετάξει το θρανίο και μου είχε πει διάφορα λόγω της αλβανικής καταγωγής μου. Με αυτό το παιδί σήμερα είμαστε κολλητοί. Η μητέρα του ήρθε στο θέατρο να με δει και έκλαιγε.

Όταν ήρθαμε ήμουν πέντε χρονών. Θυμάμαι μείναμε μια εβδομάδα σε ένα παγκάκι στην πλατεία του Μετς και έλεγα στη μαμά μου ότι δεν μου αρέσει το κρύο γάλα και ότι θέλω ζεστό. Τώρα νιώθω κομμάτι μου την Ελλάδα. Περνάω από την Ακρόπολη και τρελαίνομαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This