Αντιγόνη Ψυχράμη: «Ήμουν όμηρος σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο» (video)

«Όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι.»

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε η τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη κατά τη διάρκεια της ομηρίας της σε τράπεζα.

Η γνωστή ερμηνευτής μαζί με τον σύζυγός της Δημήτρη Μακαλιά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε την τρομακτική εμπειρία που βίωσε σε μία τράπεζα και που τις έχει στιγματίσει τη ζωή.

«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως «τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν… Είχα φοβηθεί πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This