Η απάντηση της Άλκηστη στη Ντέμη περί χωρισμού: «Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη» (video)

«Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά»

Must Read

Κρίση στον γάμο τους περνάνε η πρώην παίκτρια του Master Chef, Ντέμη Γεωργίου  με την σύζυγό της Άλκηστη.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η vegan πρώην παίκτρια του MasterChef, περί χωρισμού, στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up», καθώς η σύντροφός της έφυγε για το Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η ίδια η Άλκηστη έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα video που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν 1,5 μήνα ήρθα στο Λονδίνο να εργαστώ σε ένα vegan εστιατόριο, ως μια από τις βασικές για να πάρω αυτήν την απόφαση δυσκολεύτηκα, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Η σχέση μας δεν περνά κρίση, απλώς έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία για διάφορα πράγματα. Της έχω προτείνω να έρθει κι εκείνη εδώ, γιατί έχει πολλές ευκαιρίες. Εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατά και ασχολείται με το εστιατόριό μας που έχει προβλήματα, λόγω κορvνοϊού. Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε άλλη πόλη δε σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Τι σημαίνει, ότι αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This