H αγανάκτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τα εμπόδια που συνάντησε στη δωρεά οργάνων της μητέρας της (video)

«Εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Η απάντηση ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία.»

Must Read

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Βίκυ Βολιώτη αποφεύγουν τις συνεντεύξεις και προτιμούν να κρατάνε τις ζωές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι δύο καταξιωμένες ηθοποιοί έδωσαν ραντεβού στο «Σημείο Συνάντησης» και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για την μέχρι τώρα πορεία τους στο χώρο του θεάματος.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως είχαν χαρακτηριστεί από τους θεατρικούς κύκλους  ως ηθοποιοί με εμπορικές επιτυχίες, λόγω της τηλεοπτικής τους παρουσίας.

Μιλώντας για τα τωρινά τηλεοπτικά δρόμενα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τα πρότυπα που δείχνουν στην κοινωνία, ορισμένα reality.

«Τρελάθηκα νόμιζα ότι βρέθηκα στο ΄90. Big Brother; Τι είναι αυτό; Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά είναι μεγάλη αηδία. Και ένα άλλο που πλακώνονται κάτι γυναίκες για το ποια θα παντρευτεί ο τύπος».

Η συζήτηση στη πορεία άλλαξε κατεύθυνση με την ηθοποιό να εκμυστηρεύεται δύο από τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω των εμποδίων που δημιουργήθηκαν από την ελληνική γραφειοκρατία.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα εμπόδια που συνάντησε στην απόφαση της να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της, μετά τον ξαφνικό θάνατό της αλλά και για το αδιέξοδο που βρήκε μπροστά της, τη στιγμή που αποφάσισε να προβεί σε υιοθεσία.

«Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της. Όταν σκοτώθηκε μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή. Εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Η απάντηση ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική και να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε 7 ανθρώπους με τη δική μας επιμονή. Δεν γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε άστο μην το ψάχνεις» και συνέχισε λέγοντας:

«Και το άλλο που έγινε με το παιδάκι. Μία ανάλογη ιστορία ήταν αυτή. Να προσπαθείς να πάρεις ένα παιδί που είχε προβλήματα και αντί να πέσουν όλοι οι φορείς επάνω μας για διάφορους λόγους ήρθαν και το πήραν. Να πρέπει να παλέψεις. Ήταν οι δύο πιο σημαντικές στιγμές που έπρεπε σαν οικογένειες να μας βοηθήσει το κράτος και μας έκλεισε την πόρτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This