Ο Αντώνης Κανάκης στηρίζει (με σποτάκι) τους χωρισμένους μπαμπάδες στο αίτημα για συνεπιμέλεια των παιδιών τους (video)

«Όταν χωρίζουν τα ζευγάρια, να μη χωρίζει το παιδί από κανέναν γονιό»

Must Read

Ο Αντώνης Κανάκης στηρίζει τους «Ενεργούς Μπαμπάδες» στο αίτημά τους για συνεπιμέλεια των παιδιών ως βασική αρχή του Οικογενειακού Δικαίου.

Απόδειξη; Έγινε το κεντρικό πρόσωπο του σποτ μιας μεγάλης διαδικτυακής καμπάνιας που έχει αρχίσει η εν λόγω Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ), η οποία δημιουργήθηκε από χωρισμένους μπαμπάδες. Τι διεκδικούν; Ίσο χρόνο επικοινωνίας μεταξύ των δύο γονέων μετά το διαζύγιο, καθώς και εναλλασσόμενη κατοικία για τα παιδιά τους, με σκοπό την προστασία της ψυχικής υγείας των παιδιών χωρισμένων γονιών.

«Γνωρίστηκα με τους “Ενεργούς Μπαμπάδες” μέσα στην καραντίνα, όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης αναφορικά με την απόφασή του να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας των «Ενεργών Μπαμπάδων». «Το σποτ αυτό ελπίζω να βοηθήσει στο να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και οι στόχοι τους» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως τονίζει, μάλιστα, ο ίδιος o Mr Ράδιο Αρβύλα μέσα από το βίντεο της συγκεκριμένης καμπάνιας που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, «ένα από τα σημαντικότερα βήματα εξέλιξης που οφείλουμε να κάνουμε ως κοινωνία είναι, όταν χωρίζουν τα ζευγάρια, να μη χωρίζει το παιδί από κανέναν γονιό. Επιτέλους να θεσπιστεί η συνεπιμέλεια ως βασική αρχή του Οικογενειακού Δικαίου και στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This