Ο νέος σύντροφός της Τζούλιας Νόβα και η αντίδραση του πρώην συντρόφου της Γιάννη Μάρκου (video)

Must Read

Η Τζούλια Νόβα με τον Γιάννη Μάρκου, μετά από 12 χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», πέτυχε το μοντέλο σε γνωστό εστιατόριο με τον νυν σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα είναι από τον αθλητικό κόσμο, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και η ίδια.

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου, δήλωσε πως «ήταν δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε αλλά έπρεπε να γίνει. Έχουμε κρατήσει επαφή» 

Στην ερώτηση αν έχει προχωρήσει τη ζωή της η ίδια ανέφερε πως «κάτι υπάρχει, είμαι καλά. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συγκατοίκηση».

Ο Γιάννης Μάρκου από τη δική του πλευρά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξέφρασε μία πικρία αναφορικά με τον χωρισμό του με τη Τζούλια Νόβα, αναφέροντας πως η απόφαση αυτή ήταν μόνο της Τζούλιας και όχι δική του.

«Μη ρωτάτε εμένα γιατί χωρίσαμε. Εγώ δεν έχω καταλάβει. Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια και στεναχωρήθηκα και με ενόχλησε. Ήταν απόφαση μόνο της Τζούλιας όχι δική μου. Δεν υπήρξε συζήτηση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This