Οδυσσέας Σταμούλης: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που στο χώρο μας είναι άτομα εκτός υποκριτικής» (video)

«Ήμουν αιώνιος φοιτητής, 35 χρόνια χρωστούσα ένα μάθημα»

Must Read

Παρά τις δυσκολίες που διανύει ο χώρος του θέατρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η θεατρική παράσταση «Ο απρόσκλητος επισκέπτης», της Αγκάθα Κρίστι, ανέβηκε στο θέατρο Eliart, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη παράσταση, συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Pop Up» ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη παράσταση «Δύο ξένοι».

Αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες βίωσε σχετικά με την ανεργία που μαστίζει στο χώρο της υποκριτικής.

«Οι θεατές είναι ήρωες που έρχονται με τις μάσκες τους στο θέατρο. Παλαιότερα ήταν ντροπή να μπει ένας ηθοποιός στο ταμείο ανεργίας, τώρα είναι στόχος. Έχω μείνει άνεργος αρκετές φορές. Είτε πεθάνω λόγω γήρατος είτε λόγω πείνας, θα πέσω μαχόμενος.» 

Αναφορικά με τους νέους που έχουν μπει στον χώρο του θεάτρου και ουσιαστικά δεν έχουν την απαραίτητη γνώση του επαγγέλματος, ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι σύμφωνος με αυτήν την τάση.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που στο χώρο μας είναι άτομα εκτός υποκριτικής. Δεν θα καταστρέψουμε ένα επάγγελμα ακόμα και αν ένα μοντέλο το αξίζει. Το θέατρο δεν είναι η εύκολη λύση.»

Τέλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως φοιτητής δηλώνοντας πως ήταν αιώνιος φοιτητής αφού χρωστούσε ένα μάθημα εδώ και 35 χρόνια.

«Ήμουν αιώνιος φοιτητής, πήρα το πτυχίο στα 53 μου. 35 χρόνια χρωστούσα ένα μάθημα.»

https://www.youtube.com/watch?v=bMBEJNW26Rs&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This