Γρηγόρης Πετράκος: «Δημοσίευσα το βίντεο πριν από τη συνέντευξη στον Σρόιτερ για να επιβλέπω το μοντάζ» (video)

Το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου

Must Read

Σημαντική ενημέρωση: Δείτε (ΕΔΩ) το άρθρο/έρευνα των Ellinka Hoaxes, όλη την έρευνα για τις υπό αμφισβήτηση ερμηνείες των στοιχείων στο βίντεο που παρουσιάζει ο Γ. Πετράκος

Το βίντεο με την επιχειρηματολογία και τις θέσεις του Γρηγόρη Πετράκου έγινε «talk of the town» τις τελευταίες ώρες.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story»  και αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, θα φιλοξενηθεί το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις του για την πανδημία. Το βίντεο που ο ίδιος δημοσιοποίησε μια ημέρα πριν, έχει στόχο όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του, να γνωστοποιήσει στον κόσμο τις απόψεις του ακέραιες, σε περίπτωση που η παραγωγή της εκπομπής παραποιήσει ή κόψει σημαντικές θέσεις του.

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σροιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολογος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400. Ειδα το trailer της εκπομπής και φυσικά ο τίτλος είναι”κορονοϊός και θεωρίες συνομωσιας” Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι αυτό και το δημοσίευσα χθες..Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ…Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση. Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σροιτερ ήταν ευγενεστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοι να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ» γράφει στην ανακοίνωσή του.

Το βίντεο που αναρτήθηκε 28η Οκτωβρίου

Στο βίντεο που ξεσήκωσε αντιδράσεις και αναρτήθηκε την 28η Οκτωβρίου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όσοι με τη λογική και τα επίσημα στοιχεία καταρρίπτουμε το αφήγημα της φονικής επιδημίας μας λένε αρνητές του κορωνοιού. Όχι επιτήδειοι! Δεν αρνούμαστε τον κορωνοιό. Αρνούμαστε να δεχτούμε αμαχητί να καταστρέψετε τις ζωές μας, να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό μας, να αλλάξουμε επάγγελμα και τρόπους επικοινωνίας, να μην αγκαλιαζόμαστε, να μην χαιρετιόμαστε, να μη χαμογελάμε με το πρόσχημα της φονικής πανδημίας. Έχουμε μια φυσιολογική και κατά τόπους βαριά επιδημία γρίπης που έπρεπε εσείς να βρείτε τρόπους να την αντιμετωπίσετε. Εμείς κάναμε ό,τι μας είπατε. Φτάνει. Αφήστε μας να γυρίσουμε στον φυσιολογικό τρόπο ζωής μας. Για όνομα του Θεού. Μην μας προστατεύετε άλλο» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που κάνει τον γύρο ελληνικού διαδικτύου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This