Η Σίλια Κατραλή από τις «Άγριες μέλισσες» πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της «Ελεύθερο κάμπινγκ» (video)

Περιλαμβάνει μια «φρέσκια» διασκευή του τραγουδιού «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου

Must Read

Η Γαλλίδα υπηρέτρια της Ανέτ στις «Άγριες μέλισσες» είναι μια πολλά υποσχόμενη Ελληνίδα τραγουδοποιός.

Η Σίλια Κατραλή, όπως είναι το όνομά της, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Ελεύθερο κάμπινγκ», το οποίο περιλαμβάνει μια «φρέσκια» διασκευή του τραγουδιού «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου. Μάλιστα, το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ του εν λόγω κομματιού θυμίζει κάτι από φεστιβαλική ταινία μικρού μήκους, καθώς γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Έφης Γούση, την οποία δεν αποκαλούν τυχαία στον καλλιτεχνικό χώρο «ποιήτρια του φωτογραφικού φακού».

Με έκπληξη είδαμε τη Σίλια Κατραλή να συμμετέχει στις «Άγριες μέλισσες» αυτή την εβδομάδα, διαπιστώνοντας πως ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Λευτέρης Χαρίτος φροντίζει να επιλέγει ταλέντα ακόμα και για τους μικρούς ρόλους.

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή δουλειά, με άψογους συντελεστές. Και, κυρίως, για μια εμπειρία γυρίσματος που αρκετά σπάνια βρίσκει κανείς. Νομίζω ότι μου άρεσε πολύ αυτός ο συνδυασμός. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή και, επειδή μιλάω και γαλλικά, βρέθηκα εκεί» λέει στην «Εspresso» και τον Ηλία Μαραβέγια η Σίλια Κατραλή, συμπληρώνοντας ότι η ίδια συμπυκνώνει τις δύο καλλιτεχνικές ενασχολήσεις της σε μια δική της λέξη: τραγουδοηθοποιός!

Η τηλεοπτική Κριστίν, η οποία υποδέχθηκε τον Μελέτη στην έπαυλη της Ανέτ, στο Παρίσι, σχολιάζει τη συνεργασία της με τους Κάτια Δανδουλάκη και Γιώργο Γεροντιδάκη. «Ηταν υπέροχοι. Εξαιρετικοί επαγγελματίες. Ευγενικοί και απλοί. Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και ήταν πράγματι μια πολύ όμορφη, ιδιαίτερη εμπειρία.

Όσο για το κλίμα πίσω από τις κάμερες, ήταν φιλικό, χαρούμενο πολύ ζεστό. Νομίζω όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι που βρισκόμασταν εκεί» σημειώνει η νεαρή τραγουδοποιός, η οποία ετοιμάζει κάποιες live εμφανίσεις στην Αθήνα, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι εξελίξεις στο… μέτωπο του κορωνοϊού.

Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη και για την αποδοχή του εναλλακτικού βιντεοκλίπ της από τον κόσμο. «Μέχρι στιγμής έχω πάρει ένα πολύ όμορφο και θετικό feedback. Ηταν πολύ ιδιόμορφο αυτό που φτιάξαμε. Δεν ήξερα αν θα μπορέσει να το καταλάβει ο κόσμος, να τον αγγίξει, να γίνει αποδεκτό. Όμως τελικά βρήκε κάποιον σκοπό κι αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο όταν συμβαίνει» αναφέρει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This