Η Έλλη Τρίγγου έπεσε για… ύπνο στο Φεστιβάλ των Καννών! Μαζί της ο πρώην της Αργύρης Πανταζάρας

Οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και οι δυο τους συμπράττουν καλλιτεχνικά με κάθε ευκαιρία

Must Read

Η Έλλη Τρίγγου πήγε στο Φεστιβάλ των Καννών και… την πήρε ο ύπνος!!! Απόδειξη; Ενα «κλικ» που δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ο πρώην σύντροφος και νυν συνεργάτης της Αργύρης Πανταζάρας.

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να πήραν από κοινού την απόφαση ν’ ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και οι δυο τους συμπράττουν καλλιτεχνικά με κάθε ευκαιρία.

Ειδικά μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουν συνεργαστεί τόσο στο σανίδι και στο σινεμά όσο και στην τηλεόραση. Εκτός από τη θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet», που ανέβηκε πρόσφατα στο θέατρο Πορεία, η Έλλη και ο Αργύρης παίζουν πλέον και οι δύο στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, χωρίς όμως να έχουμε δει ακόμη κάποια κοινή σκηνή τους, ενώ τα ονόματά τους φιγουράρουν και στο φιλμ μικρού μήκους «Motorway 65».

Η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν και ο λόγος που ταξίδεψαν παρέα στην παραθαλάσσια πόλη της Γαλλίας. Βλέπετε το «Motorway 65» συγκαταλέγεται στις έντεκα ταινίες μικρού μήκους που κέρδισαν τούτη τη χρονιά υποψηφιότητα για βραβείο στις Κάννες. Παρόλο λοιπόν που τα ταξίδια εκτός συνόρων είναι ολίγον επικίνδυνα αυτό το διάστημα εξαιτίας της πανδημίας, η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας πήραν το ρίσκο να παρευρεθούν στη μίνι «έκδοση» του 73ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί φέτος αντί ν’ αναβληθεί εντελώς η διοργάνωση.

Φυσικά, οι φωτογραφίες στο Instagram έπεσαν… βροχή, δίνοντας μία γεύση από την απόδρασή τους στους followers τους, με κορυφαίο το «κλικ» που η Έλλη κοιμάται (ή κάνει την κοιμισμένη) σε κάποια προβολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρίλερ με την σορό 74χρονου στο λιμάνι του Βόλου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι του Βόλου και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές....

More Articles Like This