Το εκκεντρικό μακιγιάζ του Θέμη από το Big Brother για το Halloween!

Must Read

Είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του δημοφιλούς reality και του αρέσει με κάθε ευκαιρία να κάνει ιδιαίτερα μακιγιάζ τις ώρες που περνά στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Ο Θέμης Κανέλλος είναι μόλις 18 ετών και από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι προκάλεσε αίσθηση από το πρώτο λεπτό.

Ο «Themicorn» όπως αυτοαποκαλείται στα social media και στο Youtube τρέφει τεράστια αγάπη για το μακιγιάζ και δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνήσει και να μην βαφτεί, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του και συνδυάζοντας έντονα χρώματα.

Για τον λόγο αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δείξει στο τηλεοπτικό κοινό ένα μακιγιάζ με θέμα το…Halloween! Ο Θέμης αποφάσισε στο χθεσινοβραδινό live του Big Brother να είναι μέσα στο θέμα, με αποτέλεσμα να τον δούμε στην ζωντανή σύνδεση με βαμμένα σκούρα μάτια, αίμα στα μάγουλα και στα χείλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This