Η Θεοφανία Παπαθωμά σχολιάζει το βίντεο του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό (video)

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Must Read

Τις αντιδράσεις για τις απόψεις και τις θέσεις του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου στο βίντεο που παρουσίασε ο ίδιος ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σχολίασε η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» κλήθηκε να σχολιάσει τα σχόλια που προκάλεσε το βίντεο του τραγουδιστή συζύγου της ,ο οποίος παρουσίασε μέσω social media τις θέσεις του, μια ημέρα πριν μεταδοθεί η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ. 

«Έγινε η προβολή της εκπομπής; Τι να πω εγώ; Με τον Γρηγόρη δεν έχουμε μοιραστεί κάτι γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αυτά όμως που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη ήταν αναδημοσίευση στατιστικών, κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες δειακεκριμένων γιατρών, δεν είπε κάτι δικό του. Δεν έχω ασχοληθεί με σχόλια, είδα μόνο κάποια κάτω από το ποστ του Γρηγόρη που ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν είναι γιατρός για αυτό και δεν έχει κάνει τη δική του γνωμάτευση, αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών» δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Αναφορικά με την ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ για την εκπομπή που κόπηκε, η Θεοφανία απάντησε: «Εντάξει θα την παίξουν άλλη στιγμή, καλό είναι αυτό. Έχει και έναν πολύ καλό γιατρό μέσα, και τον κύριο Σύψα, να τους ακούσουμε και αυτούς. Αυτά που ανέβασε ο Γρηγόρης υπήρχαν στο διαδίκτυο δεν τα έβγαλε εκείνος στο φως, είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This