Ο Σρόιτερ απαντά γιατί κόπηκε η εκπομπή «Tik Talk» με τον Γρηγόρη Πετράκο και τον Ιωάννη Καβαλιώτη (video)

Η εκπομπή «κόπηκε» τελευταία στιγμή

Must Read

Άφωνοι έμειναν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Alpha οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» στην οποία θα ήταν καλεσμένοι  ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και ο παιδίατρος λοιμωξιολόγος Ιωάννης Καβαλιώτης.

Το τρέιλερ της εκπομπής στην οποία ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας θα προσπαθούσε να αντικρούσει τα επιχειρήματα όσων έχουν διαφορετική άποψη για τον κορωνοϊό, παιζόταν μέχρι αργά στην τηλεόραση όμως τελικά, τελευταία στιγμή η εκπομπή «κόπηκε».

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν αντιδράσεις και ο ίδιος ο Αντώνης Σρόιτερ απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για ποιο λόγο δεν μεταδόθηκε η εκπομπή, αφήνοντας αιχμές ότι η εκπομπή «κόπηκε» από ανώτερα στελέχη προκειμένου να μην ενισχύσει τους αρνητές της μάσκας:

«Καλημέρα σε όλους. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…
Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές. Είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει  γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη», έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο που ανάρτησε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος την 28η Οκτωβρίου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι το δημοσίευσε προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες τις απόψεις και τις θέσεις του, σε περίπτωση που οι δηλώσεις του στην εκπομπή, είχαν υποστεί μοντάζ. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This