Η Χριστίνα Ορφανίδου φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον σύντροφό της στο κρεβάτι

Δείτε τον σύντροφό της

Must Read

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποτελεί πλέον παρελθόν για το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού όμως αδιαμφισβήτητα άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι. 

Η επαγγελματίας παίκτρια πόκερ που βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμού μετά το ροζ βίντεο που διέρρευσε όσο η ίδια ήταν μέσα στο σπίτι του Big Brother, αλλά και για την ιδιαίτερη και πολύπλοκη σχέση της με τον Παναγιώτη Βαρουξή, έχει αφήσει πίσω της τις στιγμές του εγκλεισμού.

Χριστίνα Ορφανίδου

Παρέα με την οικογένειά της, αγαπημένους φίλους αλλά και με τον σύντροφό της, η Χριστίνα Ορφανίδου ξεκουράζεται και χαλαρώνει σβήνοντας από το μυαλό της όλες τις κακές στιγμές και τις κόντρες που προέκυψαν με τους συγκατοίκους της.

Ενθουσιασμένη, η Χριστίνα δημοσίευσε μέσω Instagram story μια φωτογραφία όπου φαίνεται να ποζάρει ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της, χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό του, αφού ο ίδιος φαίνεται να έχει βουτήξει στην αγκαλιά της. Οι δύο τους χαίρονται τον έρωτά τους ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ενώ το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο του αγαπημένου της που διακρίνεται, είναι ένα τατουάζ κορώνα που έχει στην πλάτη του. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This