Δευτέρα 14/6/2021

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θυμάται τον διάλογό της με τον Σον Κόνερι για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

«Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρέτησε τον μοναδικό Σον Κόνερι που άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Οκτωβρίου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους εκατομμύρια θαυμαστές του, που τον λάτρεψαν όχι μονό για την θρυλική ερμηνεία του στον Τζέιμς Μποντ, αλλά και για το υποκριτικό του ταλέντο στο δράμα.

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον αγαπημένο ηθοποιό από την συνάντησή τους στην την Ελλάδα το 2001. Οι δύο τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για τον αγώνα επιστροφής των Μαρμάρων, κατά τη διάρκεια του γεύματος που οργάνωσε προς τιμήν του μεγάλου ηθοποιού, η Ντόλλυ Γουλανδρή:

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

«Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο» μου είπε.
«Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;» του απάντησα με έκπληξη.
«Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα» μου είπε.

Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας», έγραψε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ