Τρίτη 15/6/2021

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποχώρησε από το GNTΜ και επέστρεψε στις γυναίκες της ζωής του (video)

Ανατροπή στο GNTM

Το μεγάλο φαβορί του GNTM έμεινε εκτός!

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ που έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε την πορεία του στο παιχνίδι με κατακόρυφη επιτυχία όμως οι δύο τελευταίες δοκιμασίες, του στοίχισαν τη θέση του στην τελική δεκάδα.

Το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα είχε ήδη λάβει μέρος σε αρκετά διαφημιστικά σποτ και είχε αποκτήσει έναν επαγγελματικό κύκλο στην μόδα, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Απογοητευμένος ο Ηρακλής μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι του GNTM αποχαιρετώντας μόνο τους στενούς του φίλους όπως ο Εμιλιάνο και ο Σήφης, αφού οι υπόλοιποι παίκτες δεν τον συνόδευσαν στην έξοδο.

Από την άλλη, η χαρά του Ηρακλή που θα έβλεπε ξανά μετά από τόσο καιρό την αγαπημένη του μητέρα, Όλγα, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές στο παιχνίδι, σχολιάζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έζησαν μαζί ως μετανάστες αλλά και την δύναμη της να τον μεγαλώσει μόνη της.

Έκτός από την εντυπωσιακή μαμά του, η σύντροφός του Αγγελική Κάτρη που συμμετείχε στο τρέιλερ του GNTM3, περίμενε τον αγαπημένο της να επιστρέψει στην αγκαλιά της, όμως δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την άδικη αποχώρηση του Ηρακλή και ανέβασε το παρακάτω instagram story:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ