Δευτέρα 21/6/2021

Τρύφωνας Σαμαράς: «Τη λέω την αμαρτία μου, δεν έβαζα πάντα μάσκα»

Ο κομμωτής παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός

Ο Τρύφωνας Σαμαράς που βρέθηκε να νοσεί από κορωνοϊό, δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, ο γνωστός κομμωτής εξήγησε ότι σχεδόν καθημερινά έπρεπε να υποβάλλεται σε τεστ λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και τελικά εξεπλάγην όταν συνειδητοποίησε ότι είχε συμπτώματα.

«Έκανα τεστ πριν το τελευταίο σόου, το Σάββατο, επίσης, έκανα τεστ τη Δευτέρα και την Τρίτη, κι όλα είχαν βγει αρνητικά. Την Τρίτη το βράδυ, αισθάνθηκα να έχω τρέμουλο, ρίγη, πυρετό, ανέβασα δέκατα 37,5. Δεν είχα βήχα, ο λαιμός μου είχε φλέματα» δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς και συνέχισε:

«Έλα μωρέ, εγώ θα κολλήσω;»

«Όταν ήμουν στο σπίτι μόνος μου, το βράδυ που γύρισα, σκέφτηκα μήπως είναι κορωνοϊός, αλλά είχα βγει σε όλα τα τεστ αρνητικός, έτσι είπα ότι δεν θα είναι, δεν μπορεί να μου συμβεί, νόμιζα ότι δεν θα κολλήσω, ότι δεν μπορεί να συμβεί σε μένα, όπως το πιστεύουν πολλοί για τον εαυτό τους, έλεγα: “Έλα μωρέ, εγώ θα κολλήσω;», αναρρωτιόταν.

Μάλιστα, ο διάσημος hairstylist υποπτεύται ότι μπορεί να κόλλησε τον ιό σε σούσι μπαρ: «Μπορεί την Κυριακή που πήγα σε ένα σούσι μπαρ, αυτό το παιδί να είχε κορωνοϊό, είναι ο γιος της παραγωγού, εκεί έβγαλα μια φωτογραφία μαζί του, μπορεί να κόλλησα από αυτόν, δεν ξέρω» ανέφερε στο περιοδικό ο Τρύφωνας Σάμαράς.

Οι συνάδελφοι του, όπως αναφέρει του υπενθύμιζαν συχνά να φοράει τη μάσκα του όμως εκείνος δεν ήταν τόσο προσχεκτικός: «Θέλει προσοχή και να φοράμε πάντα τη μάσκα. Η Μαρία Μπακοδήμου μου έλεγα πάντα: “Βάλε βρε τη μάσκα”, κι εγώ δεν την έβαζα πάντα, τη λέω την αμαρτία μου».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ