Το ξεκαθάρισε η Θεωνά για το… bullying από τον Ρήγο!

«Είναι μια φοβερή περσόνα, βιτριολική...»

Must Read

«Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο» ξεκαθάρισε η Τζένη Θεωνά σε ανάρτησή της στο Instagram. «Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στη σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατιρικού χιούμορ» πρόσθεσε η ηθοποιός, που σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη έκανε χιούμορ αναφορικά με την παλιότερη συνεργασία της με τον γνωστό σκηνοθέτη στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show».

«Είναι μια φοβερή περσόνα, βιτριολική, ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying. Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και γι’ αυτό τον αγαπάμε» είχε δηλώσει, αλλά επειδή κάποιοι την παρεξήγησαν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This