Η Μαλέσκου «έφαγε τη… σκόνη» της pop Ηλιάνας στις τηλεθεάσεις!

Πρώτο πέρασε το «Pop up» με 11,7% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω το «Love it» της Μαλέσκου με 8,1%

Must Read

Άσχημη ημέρα θα είχε χθες η ξανθομαλλούσα Ιωάννα Μαλέσκου όχι γιατί κάθισε σπίτι της (καθώς στην ώρα της εκπομπής της στον Σκάι βγήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα… χαμπέρια για το γενικό lockdown στη χώρα μας), αλλά γιατί θα πήρε το «ραβασάκι» της εταιρίας τηλεμετρήσεων Nielsen – τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα.

H Hλιάνα έκανε «Pop up» στην τηλεθέαση, την προσπέρασε και η Ιωάννα βρήκε παρηγοριά προφανώς, όπως είδαμε και στη χθεσινή ανάρτησή της στο Instagram, στο σκυλάκι της, την Μπαλού.

Σκληρές «μάχες» δίνουν πλέον σε καθημερινή βάση για την τηλεθέαση η Ιωάννα Μαλέσκου και το «Love it» του Σκάι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Pop Up» στον Alpha. Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου είχαμε μεγάλη ανατροπή στους πίνακες τηλεθέασης, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παίρνει την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, έχοντας μέσο όρο 11,7%, έναντι 8,1% του «Love it».

Στο γενικό σύνολο η κατάσταση παρέμεινε όμως ίδια με τις προηγούμενες ημέρες, με την Ιωάννα Μαλέσκου να διατηρεί το προβάδισμα, καθώς το «Love it» άγγιξε το 11,2% και το «Pop Up» το 8,4%.

Στον Alpha δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καθιερώσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, που με τις κατάλληλες αλλαγές θα εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου.

Η πρώτη αλλαγή με την ώρα μετάδοσης ήταν επιτυχής, ενώ οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Η μητέρα όλων των μαχών δεν έχει δοθεί ακόμη. Η καραντίνα που θα κρατήσει τον κόσμο σπίτι για έναν μήνα θα αυξήσει και τους τηλεθεατές, που θα βρουν καταφύγιο στη μικρή οθόνη! Λέτε ο εγκλεισμός να αναδείξει κάποια εκ των δύο ως μεγάλη νικήτρια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This