Χριστίνα Αλούπη: «Δεινοπάθησα! Ο μεγάλος γιος έλεγε για τον μικρό “Να φύγει, δεν το θέλω το baby”» (video)

«Η αβεβαιότητα του αύριο με ζορίζει»

Must Read

Η Χριστίνα Αλούπη ζει μόνιμα πλέον με την οικογένειά της στην Αμερική.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει λόγω του δεύτερου lockdown καθώς δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να φύγει από την Ελλάδα.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ, δεν το περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα lockdown πανελλαδικό. Σε λίγες μέρες φεύγουμε για Αμερική και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση τι θα γίνει. Η αβεβαιότητα του αύριο με ζορίζει. Στην Αμερική θα γυρίσω και θα ξαναμπώ σε καραντίνα. Το θέμα είναι ότι τρέχουν και οι δουλειές και δεν μπορούν να περιμένουν. Πρέπει να γυρίσουμε κάποια στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Αλούπη πριν λίγο διάστημα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και που αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία δική της από το νοσοκομείο συνοδευόμενη από μακροσκελές κείμενο μέσα από το οποίο εξηγούσε τι ακριβώς αντιμετώπιζε.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα όμορφα μηνύματα σας και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση!

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου εμφανίστηκε μια ομφαλοκήλη στην οποία δεν έδωσα σημασία. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε κάποια στιγμή να πάω να την κοιτάξει ένας γενικός χειρουργός, αλλά με δυο μωρά, κορωνοϊό και όλα τα σχετικά το αμέλησα για καιρό. Τελικά η κήλη μόνο ακίνδυνη δεν ήταν και έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα για να μην προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ τον καταπληκτικό χειρουργό μου Dr Πολυχρόνη Ανεμούλη και το νοσηλευτικό προσωπικό στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης για τη φροντίδα τους!
Στέλνω σε όλους σας την αγάπη μου❣️?

Just had surgery to fix my umbilical hernia caused by my second pregnancy. All is well and I’ll be returning home soon! Love you all, thank you for your kind messages and get well wishes❣️?

#hospital #surgery #doinggood»

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα της εκπομπής τον λόγο που κοινοποίησε αυτή την προσωπική της εμπειρία.

«Κοινοποίησα το πρόβλημα υγείας γιατί πιστεύω ότι κάποια πράγματα καλό είναι να τα μοιραζόμαστε. Έβγαλα μια ομφαλοκήλη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Το αμέλησα, νόμιζα ότι δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Αν της αφήσεις μπορούν να γίνουν επικίνδυνες, μέχρι και στραγγαλισμό εντέρου μπορεί να φέρουν. Τώρα είμαι καλά. Ακόμα αναρρώνω, δεν μπορώ να σηκώνω τα παιδιά».

Επίσης αναφέρθηκε και στα δυο της παιδιά, αλλά και για το πως αντιμετώπισε ο μεγάλος της γιος τον ερχομό του αδερφού του.

«Με τα δύο αγόρια μου έρωτας, είμαι αγορομάνα και το λατρεύω. Δεν το περίμενα αυτό. Εγώ ήθελα κόρη. Ο μικρός θα γίνει δύο και ο μεγάλος 4. Στην αρχή δεν τον ήθελε ο μεγάλος τον μικρό με τίποτα. Δεινοπάθησα τον πρώτο χρόνο. “Να φύγει το baby, δεν το θέλω το baby”. Ρώτησα και κάποιον ειδικό και μου είπαν ότι πρέπει να είμαι ήρεμη, δεν μαλώνω το παιδί και να το βγάλει από μέσα του. Και τελικά τώρα που ο μικρός άρχισε να μιλάει λίγο και να παίζουν τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This