Νίκος Κουρής: «Η διάθεση αλλάζει περίπου 7.000 φορές την ημέρα όταν είσαι διαβητικός» (video)

Must Read

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε σήμερα το πρωί στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που το ταλαιπωρεί από την ηλικία των 13 ετών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν είμαι καθόλου περίεργος, απλά έχω ένα θέμα που πρέπει να παρακολουθώ συνεχώς. Για οτιδήποτε θέλω να κάνω, πρέπει να παρακολουθώ αυτό το θέμα και αυτό δεν είναι εύκολο. Όλη μέρα πρέπει να το μετράω… είναι μια ολόκληρη επιστήμη.

Στα 13 μου το έπαθα, είμαι 47, περίπου 25 χρόνια. Υπάρχει ένας αγώνας με πάρα πολλά πειράματα για να το φέρεις εκεί που θέλεις και να μπορείς να ονειρεύεσαι. Όταν προσπαθείς να ρυθμίσεις το σάκχαρο, δεν είσαι τόσο κοινωνικός. Όταν πρέπει να κάνω μια ολόκληρη ιστορία για να έρθω εδώ, πολλές φορές λέω σιγά μην το κάνω. Πολλά πράγματα στη ζωή μου έχω αφήσει επειδή δεν μπορώ να τα κάνω.

Δεν είναι απλό για μένα να πάω να κάνω αυτό, μετά να πάω για γύρισμα και μετά να κάνω παράσταση. Πρέπει να κάνω ένα πράγμα που είναι σαν μαθηματική εξίσωση. Το να βάλω ένα ακόμα πράγμα μου είναι επί χίλια δύσκολο, οπότε λες το αφήνω αυτό και κάνω αυτό που είναι σταθερό».

Αναφορικά με τις μεταπτώσεις της ψυχολογίας του, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως «όταν είσαι διαβητικός, κανείς δεν καταλαβαίνει τις μεταπτώσεις της διάθεσής σου. Η διάθεση αλλάζει περίπου 7,000 φορές την ημέρα. Αυτό δημιουργεί μια δυσθυμία στους άλλους ανθρώπους, μια δυσκολία, όσο και αν σε αγαπούν. Δεν καταλαβαίνει ο άλλος πώς από τη μια στιγμή που είσαι καλά, ξαφνικά δεν είσαι»

https://www.youtube.com/watch?v=pDCRql_8VxY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This