GNTM: Η αποχώρηση της Ρασέλ χαροποίησε τους συμπαίκτες της – Οι πρώτες δηλώσεις της (video)

Must Read

Η Μαριαγάπη ως νικήτρια της προηγούμενους δοκιμασίας, είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντεσαβαντάζ σε δύο παίκτες καθώς και τα κόνσεπτ για όλες τις φωτογραφίσεις των παικτών.

Η ίδια επέλεξε να το δώσει σε δύο παίκτες με τους οποίους δεν έχει έρθει κοντά με σκοπό να τους δυσκολέψει και και να τους κάνει να αποχωρήσουν από το reality μόδας και τα κατάφερε.

Ο λόγος για τον Δημοσθένη και τη Ρασέλ με την δεύτερη να αποχωρεί από το παιχνίδι. 

https://www.youtube.com/watch?v=8QFSKv01nsw

Απ΄ ότι φαίνεται η αποχώρηση της δεν κόστισε στους συμπαίκτες της αντιθέτως μάλιστα κάποιοι χάρηκαν και απροκάλυπτα το έδειξαν.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος για παράδειγμα, με το που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ρασέλ καταχάρηκε και άρχισε να γελάει, λογικό βέβαια αφού ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δεχθεί πυρά από τη Ρασέλ, αμφισβητώντας τους ίδιους τους κριτές που τον επέλεξαν για να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι.

Η Ρασέλ μπαίνοντας στο παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία της με την εμφάνιση της αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα της.

Η ίδια δηλώνοντας ότι είναι φίλη με την πρώην παίκτρια του GNTM, μέλος της «τριάδας της φωτιάς», Μέγκι Ντρίο, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της και να αρχίσει να κατακεραυνώνει τους συμπαίκτες της.

Αυτή η συμπεριφορά βέβαια δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στο παιχνίδι κάτι που και η ίδια δε το περίμενε.

Η γνωστή influencer των social media Soula Glamorous, δηλώνει fan του GNTM και κοινοποίησε την δήλωση της Ρασέλ ότι θα ξαναγυρίσει με ένα ύφος «απειλητικό».

Η ίδια μέσω του Youtube θέλησε να ευχαριστήσει τους κριτές του GNTM για την εμπειρία που αποκόμισε καθώς επίσης και τους συμπαίκτες της που την άντεξαν όσον αφορά τη συμβίωση μέσα στο σπίτι, καθώς όπως δηλώνει και η ίδια είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά για την ενδεχόμενη επιστροφή της στο παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=UqD6b2etvaw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This