Ο παίκτης του «Voice» Σταύρος Κρητικός μιλά για τη φωτιά που κατέστρεψε το πατρικό του σπίτι

«Αναδύθηκε» μέσα από τις στάχτες του!

Must Read

Μια πυρκαγιά άλλαξε ξαφνικά τη ζωή ενός από τους παίκτες του φετινού «Voice».

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Μπορεί ο Σταύρος Κρητικός, να μην ανέφερε κάτι σχετικό στην blind audition του show ταλέντων του Σκάι, όπου τον είδαμε να περνάει με επιτυχία στην επόμενη φάση πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος «αναδύθηκε» ξανά μέσα από τις… στάχτες του σπιτιού του. Ο λόγος; Πριν από περίπου δύο χρόνια ξέσπασε φωτιά στο πατρικό του και ο ίδιος έχασε όλα του τα υπάρχοντα!

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν ασχοληθεί με το θέμα εκείνη την περίοδο, καθώς ο Σταύρος Κρητικός είναι δημοφιλής στη συμπρωτεύουσα και εμφανιζόταν και τότε σε νυχτερινά μαγαζιά, η φωτιά προκλήθηκε από το τζάκι, ξεκινώντας από την κρεβατοκάμαρά του και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλον τον υπόλοιπο όροφο. Χρειάστηκε μάλιστα να σπεύσουν οκτώ άντρες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να την κατάσβεσή της.

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Όπως είχε δηλώσει τότε στην τοπική ιστοσελίδα olathessaloniki.com, στην οποία δημοσιεύτηκαν και σχετικές εικόνες, πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από τη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στον δρόμο για το πατρικό του. «Έτρεχα σαν τρελός, φοβούμενος για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα όλης της οικογένειάς μου, όπως και των δύο σκυλιών μου. Όταν έφτασα και βεβαιώθηκα για την ασφάλειά τους, άρχισα να ανησυχώ για τα μουσικά μου όργανα. Τελικά η φωτιά κατέκαψε όλο το δωμάτιό μου και τα προσωπικά μου αντικείμενα, και προχώρησε στα υπόλοιπα δωμάτια του ορόφου» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά, ο Σταύρος Κρητικός δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο μουσικό show του Σκάι. Στο βίντεο που προηγήθηκε της οντισιόν του, ωστόσο, επέλεξε να μην αποκαλύψει το περιστατικό με τη φωτιά, σε αντίθεση με άλλους συμμετέχοντες που βγάζουν στη φόρα οτιδήποτε έχει… άρωμα από reality για λόγους δημοσιότητας. Εκείνος αποφάσισε να στηριχτεί στη φωνή του και μόνο, ερμηνεύοντας το «Κάτι παραπάνω» και έκανε την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Τότε ο Σταύρος όχι μόνο επέλεξε ως coach του την Έλενα, αλλά τη φλέρταρε κιόλας: «Επειδή σίγουρα θέλω να έχω πολύ χρόνο με μια πανέμορφη γυναίκα, γι’ αυτό θα επιλέξω να πάω με την ομάδα της Έλενας. Sorry, Σάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This