Το «είδωλο» της Ρούλας! O Διογένης από το «Greek Idol» μιλά για την εθνική μας παρουσιάστρια και τα όνειρά του!

Ο Διογένης, η παρουσιάστρια και ο... «άλλος του εαυτός»

Must Read

Μετράει πολλά χρόνια στο πεντάγραμμο και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Διαθέτοντας όλο το πακέτο της επιτυχίας, φωνή, σκηνική παρουσία, προσωπικότητα, ήρθε η ώρα για τον Διογένη να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της πολλά υποσχόμενης δισκογραφικής εταιρίας G Music, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «Ο άλλος μου εαυτός», σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Ιορδάνη Παύλου, μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, που καθηλώνει με την ερμηνεία του. Ο Διογένης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχε στο «Greek Idol», κερδίζοντας με τη φωνή του τη Ρούλα Κορομηλά, μιλά στην «Espresso» για τα όνειρά του, την εθνική μας παρουσιάστρια και την επαγγελματική σχέση του με τον Βασίλη Καρρά!

Σκανάροντας τη μέχρι τώρα πορεία σου, βλέπουμε πως έχεις συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου!

«Ναι, δοξάζω τον θεό που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο, Πάολα, Νίκο Βέρτη, Νίκο Μακρόπουλο, Πάνο Κιάμο, Νίκο Κουρκούλη!»

Μετράς χρόνια στο πεντάγραμμο, έχεις «λιώσει» παπούτσια στις πίστες! Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η αναγνώριση;

«Είναι πράγματι δύσκολη, αλλά πιστεύω πως έχοντας τα απαραίτητα συστατικά, τον σεβασμό, την υπομονή και τη δίψα να πάρεις πράγματα από καταξιωμένους συναδέλφους, πάντα βρίσκεις τρόπους να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.»

Κεφάλαιο «Greek Idol»! Τι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου στο talent show; Σε βοήθησε;

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση μου άφησε εξαιρετικές αναμνήσεις. Φυσικά και με βοήθησε! Ήταν σίγουρα ένα σκαλοπάτι σε όλη την πορεία μου μέχρι σήμερα! Με βοήθησε να μεγαλώσω επαγγελματικά πιο γρήγορα. Είχα όμως την τύχη και την τιμή να δει και να αναγνωρίσει το ταλέντο μου η κυρία Ρούλα Κορομηλά, δίνοντάς μου πολύτιμες συμβουλές, που θα θυμάμαι για πάντα! Την ευχαριστώ γι’ αυτά τα «εφόδια» και θα την ευχαριστώ για πάντα.»

Θα πήγαινες σε ένα reality τύπου «Big Brother» για να γίνεις πιο γρήγορα και εύκολα γνωστός στο ευρύ κοινό;

«Δεν νομίζω ότι θα το έκανα! Θα ήθελα ο κόσμος να γνωρίσει το καλλιτεχνικό μου πρόσωπο και όχι την προσωπική μου ζωή!»

Υπάρχουν άνθρωποι που τους οφείλεις ένα «ευχαριστώ» τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο;

«Πρώτα στην οικογένειά μου και για τους παλιότερους που γνωρίζουν, στον κύριο Νίκο Κυριαζίδη, καλή του ώρα, τον επιχειρηματία του θρυλικού κέντρου διασκέδασης Σκορπιός στη Θεσσαλονίκη, που μου έδειξε τον δρόμο για την πίστα.»

Ποια είναι τα όνειρα του Διογένη;

«Ονειρεύομαι να αφήσω την ταυτότητά μου στο πεντάγραμμο και να είμαι στο μέλλον πηγή έμπνευσης για νέους καλλιτέχνες.»

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που σου έχει συμβεί από θαυμάστρια;

«Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό το οποίο δεν θα χαρακτήριζα ακραίο, αλλά ως κάτι που με άγγιξε ιδιαίτερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια κοπέλα η οποία μου πρόσφερε την ώρα που ήμουν στην πίστα δίσκους με λουλούδια, δίνοντάς μου την ευχή να είμαι καλά. Την ώρα που είναι να πληρώσει τα λουλούδια, παρατηρώ ότι έβγαζε μέχρι και κέρματα από το πορτοφόλι της και έτσι αντιλήφθηκα πως ήταν τα τελευταία της χρήματα. Ένιωσα πολύ παράξενα και ιδιαίτερα…»

Τι είναι για σένα ο Βασίλης Καρράς;

«Είναι ο άνθρωπος που μου επέτρεψε να είμαι συνοδοιπόρος του επαγγελματικά τα τελευταία τρία χρόνια! Μου έδειξε τον δρόμο και τρέφω απέναντί του μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This