Και η κόντρα συνεχίζεται! H Ρασέλ και ο Παναγιώτης «ακόνισαν τα μαχαίρια» και άρχισαν να τα «πετάνε» ο ένας στον άλλον on air (video)

Μέσα από ένα challenge, βγήκαν πολλές αλήθειες!

Must Read

Δύο από τους παίκτες του «GNTM» που είχαν κόντρα μεταξύ τους ήταν η Ρασέλ και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Οι δύο πρώην παίκτες του reality μόδας εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά, μέσω σύνδεσης Skype, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και κλήθηκαν να εκφράσουν την γνώμη που έχει ο ένας για τον άλλον, μέσω ενός challenge με ερωτήσεις, με τα «καρφιά» να πετάγονται το ένα μετά το άλλο.

Στην ερώτηση ποιος έχει τους περισσότερους follewers στο Instagram η απάντηση ήταν η «Ρασέλ» με 14.000 followers ενώ ο Παναγιώτης έχει μόνο 7.000, με την Ρασέλ να τον αποθαρρύνει λέγοντας του πως δεν θα αυξηθούν περισσότερο ακόλουθοί του.

«Εκεί θα μείνεις» του είπε χαρακτηριστικά.

Η Ρασέλ αποκάλυψε πως έχει τον αριθμό τηλεφώνου του Παναγιώτη σε αντίθεση με εκείνον που δεν έχει το δικό της, δηλώνοντας πως είναι πάντα «ένα βήμα μπροστά» από τον πρώην συμπαίκτη της.

Στο σχόλιο της Ρασέλ για το ποιος πληγώθηκε περισσότερο, είπε: «Δεν με απασχολούν τα σχόλια. Εγώ ξέρω ποια είμαι. Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης πληγώθηκε περισσότερο γιατί το έδειξε με τη συμπεριφορά του απέναντί μου που είχε εμμονή. Τον ενοχλούσαν αυτά που έλεγα γι’ αυτόν». και πρόσθεσε λέγοντας: «Ο Παναγιώτης κάποιες φορές προσπαθούσε να με φτάσει αλλά εγώ είμαι αυθεντική».

Ο Παναγιώτης όμως πέρασε στην αντεπίθεση και της απάντησε πως «εγώ δεν έκανα καμία δήλωση στον κόσμο ώστε να δείξω κάτι άλλο και να μ’ αγαπήσουνε».

Ωστόσο οι δύο πρώην παίκτες του GNTM συμφώνησαν σε κάτι. Και οι δύο παραδέχτηκαν πως η κριτική επιτροπή συμπαθούσε περισσότερο τον Παναγιώτη λόγω του ότι ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο του μόντελινγκ.

Επίσης δεν έλειψαν οι «σπόντες» για το ειδύλλιο της Ρασέλ με τον Έντουαρντ.

Τέλος και τα δύο παιδιά κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι έκαναν περισσότερες δηλώσεις για να κάνουν ντόρο παρά επειδή πίστευαν όσα έλεγαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This