Του δόθηκε στο φουλ! Η ερωτική εξομολόγηση της Καζαριάν στον σύντροφό της

«Αγαπάω τον δυναμισμό σου, την έντασή σου, το πάθος σου για τη ζωή»

Must Read

Φλογερός έρωτας για την Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφό της Ιωσήφ Ψωμά, οι οποίοι είναι μέσα στα μέλια!

Μπορεί η πρώτη νικήτρια στο «GNTM» του Star να μη μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο από μόνη της έκανε γνωστό πριν από λίγο καιρό το ειδύλλιό της με τον Κύπριο personal trainer, γράφοντας στα social media πως είναι «τα πάντα της».

Τούτη τη φορά ωστόσο το μοντέλο δεν υπήρξε τόσο λακωνικό. Απεναντίας, προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του. Και σε αυτή την εξομολόγηση τα είπε όλα: από το τι αγαπάει επάνω του μέχρι τα pancakes που έφτιαξαν παρέα!

«Ερωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την έντασή σου, το πάθος σου για τη ζωή» γράφει η Ειρήνη δίπλα στις κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στο Instagram.

Τα pancakes… αγάπης

Και συνεχίζει: «Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μη μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντάς τα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι! Νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This