«Λύθηκε» η Ιωάννα Μαλέσκου και κυνηγάει νούμερα με… τσιφτετέλια (video)

Γιατί το τσιφτετέλι θέλει και το σωστό ντεκολτέ

Must Read

Τα χλιαρά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει η εκπομπή της «Love it», προσπαθεί να ανεβάσει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που ήρθε από την Κρήτη για να δοκιμαστεί στην πρωινή ζώνη του Σκάι, ξεκίνησε με «παγωμένα» βήματα στην αρχή όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι πρέπει να βάλει τα δυνατά της και να πείσει το κοινό με την θεματολογία της.

Η παρουσιάστρια που αρχίζει σιγά σιγά να λύνεται στην κάμερα, έδειξε να μην μπορεί να αντισταθεί στο γνωστό άσμα της Βανδή «ανάβεις φωτιές» και άρχισε να λικνίζεται από τον καναπέ του πλατό: «Μη, μη το κάνετε αυτό τώρα γιατί…» ακούγεται να λέει στην παραγωγή και σύντομα βρέθηκε όρθια να επιδίδεται σε τριπλό τσιφτετέλι…

https://vimeo.com/479024247

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από έναν μήνα περίπου, είχε αφιερώσει σχεδόν 5 ολόκληρα λεπτά από την εκπομπή της για να απαντήσει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το πάνελ της για την κριτική που της έκαναν στο «Pop Up». Και μπορεί η κ. Μαλέσκου να ενοχλήθηκε επειδή σχολιάστηκε δημόσια ότι η εμφάνισή της δεν ταίριαζε σε πρωινή εκπομπή, αλλά παρέπεμπε σε έξοδο για… μπουζούκια, ωστόσο όπως φάνηκε τελικά η ίδια επιδιώκει να φέρει τα μπουζούκια στην εκπομπή της.

https://www.youtube.com/watch?v=vXRZNfE90nQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This