Η διαφορά ηλικίας δεν πτόησε τον Καζάκο να ερωτευτεί τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή

Τριάντα παρά κάτι...

Must Read

Δύο γάμοι, δύο διαζύγια και ένας ακάθεκτος Κωνσταντίνος Καζάκος που «μπλέκει» ξανά στα δίχτυα του έρωτα!

Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και είναι ερωτευμένος ξανά! Τι κι αν τον χωρίζουν περίπου 30 χρόνια από τη χορεύτρια που, σύμφωνα με το Τlife, του έκλεψε την καρδιά!

Η Βασιλική Μακρή

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, τον οποίο οι τηλεθεατές απόλαυσαν στο «Κόκκινο ποτάμι» στο Open, είναι ερωτευμένος με τη νεαρή χορεύτρια Βασιλική Μακρή. Μάλιστα η Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Καζάκος!

Η Βασιλική Μακρή

Παρά τα σχεδόν 30 χρόνια διαφορά, φαίνεται πως έχουν ταιριάξει πολύ οι δύο γείτονες! Και γιατί γείτονες; Εκείνος μετά τον χωρισμό του (ύστερα από έντεκα χρόνια γάμου) από τη fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα, μένει σε διαμέρισμα στην Κυψέλη και η Βασιλική μένει λίγα τετράγωνα πιο μακριά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Ιωάννα Μαρτζούκου και τον γιο τους

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου ήταν με την Τάνια Τρύπη (έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Τζένη Καζάκου), με τη γνωριμία τους να γεννιέται το 1997 στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και δύο χρόνια μετά να παντρεύονται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This