Ο Αρναούτογλου «έσταξε… μέλι» για τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου: «Μου έχει αλλάξει τη ζωή»!

Η Νάνσυ τού έχει αλλάξει τη ζωή!

Must Read

Όσοι γνωρίζουν καλά τον έρωτα που ζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιστεύουν ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε μια μοναδική εξομολόγησή του στη «Real News» ο «Mr The 2Night Show» αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και στην αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία, πέρα από το ότι μοιράζεται μαζί της και τη ζωή του, έχει και επαγγελματικά… πάρε δώσε, μια και η σύντροφός του είναι και αρχισυντάκτρια του «σύντροφος» και συνεργάτριά του στο ραδιόφωνο.

Αναφορικά με την επιτυχία της βραδινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 ο «Αρνι» είπε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτήν την επιτυχία μεγάλο ρόλο παίζει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Νάνσυ Αντωνίου. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο! Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου, ωστόσο η Νάνσυ άλλαξε προς το καλό πολύ τη ζωή μου» εξομολογήθηκε! Όσο για το κεφάλαιο Αναστάσης, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να περιγράψω κάτι για τη σχέση μας. Σκοπός είναι να την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στην ψυχή μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This