Αγγελική Δαλιάνη: «Το δεύτερο παιδί ήρθε πρόωρα, ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου» (video)

«Το δεύτερο παιδί ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο»

Must Read

H Αγγελική Δαλιάνη αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στην κωμική-δραματική σειρά «Μαρία η άσχημη».

Η γνωστή ηθοποιός το 2009 παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με τον οποίο είναι μαζί από το 2003.

Η Αγγελική Δαλιάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love Ιt», και μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν γέννησε πρόωρα, αλλά και τη ζωή με τα δυο παιδιά στο σπίτι.

«Η κόρη μου η Λυδία είναι 11 χρονών και ο Νικήτας 3. Πρώτα γεννήθηκε η Λυδία και μετά παντρευτήκαμε με τον Μάνο. Γενικά και οι δυο μου εγκυμοσύνες ήταν άνετες. Και στις δυο δούλεψα κανονικά, έτρωγα ακατάπαυστα. Στην πρώτη είχα πάρει πάνω από 25 κιλά, μετά σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στη δεύτερη που γέννησα πρόωρα είχα πάρει 16 στον έβδομο μήνα, αλλά αν έφθανα ως τον 9ο θα τα είχα περάσει τα 25 κιλά», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Δαλιάνη.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του πρώτου της παιδιού στην σχέση της
με τον σύζυγό της η ίδια ομολόγησε πως «η Λυδία είναι πάρα πολύ εύκολο παιδί, δεν ταλαιπωρηθήκαμε και δεν άλλαξαν οι ισορροπίες. Μας ήρθαν εύκολα τα πράγματα. Επειδή όμως, μπαίνουν άλλα πράγματα στη ζωή μας, αλλάξαμε και εγώ και ο Μάνος».

Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τον πρόωρο τοκετό, είπε: «Ο Νικήτας ήρθε πρόωρα και αυτό μας άγχωσε με τον Μάνο. Ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλά μια ωραία μέρα στον έβδομο μήνα έσπασαν τα νερά και μπήκα στο μαιευτήριο και έπρεπε να γεννήσω. Ο Νικήτας έμεινε για έναν μήνα στη ΜΕΘ νεογνών. Είχα την επιθυμία να το θηλάσω, αλλά από το άγχος με έκανε να μην έχω πολύ γάλα, αλλά το προσπαθούσα».

Απ’ ότι φαίνεται όμως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού, όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ήταν το δώρο που έκανε ο άγιος Βασίλης στην μεγάλη της κόρη Λυδία: «Τη χρονιά που έμεινα έγκυος η Λυδία έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και ζητούσε ένα αδελφάκι. Και νομίζω έπιασε η ευχή γιατί δυο μήνες μετά έμεινα έγκυος».

Τέλος, για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, δήλωσε: «Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο με τον Μάνο για τους δυο μας. Ναι, τον ζηλεύω τον Μάνο. Στα 17 χρόνια που είμαστε μαζί δεν ήταν πάντα όλα τέλεια, αλλά δεν είπα ποτέ ότι χωρίζω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This