Όλα όσα έγιναν στο πάρτι χλιδής και πρόκλησης του Ρέμου στο Nammos (video)

Must Read

Έχει καθιερωθεί ως η «συναυλία του καλοκαιριού». Ο Αντώνης Ρέμος και ο «Ρέμος της Αιγύπτου», Αμρ Ντιάμπ, γνώρισαν χθες το βράδυ την αποθέωση στο Nammos, τραγουδώντας πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Παρά την περιουσία που έπρεπε να ξοδέψει κάποιος για να δει από κοντά το event (είχε γράψει σχετικά το newsbreak.gr), το μαγαζί ήταν… τίγκα στον κόσμο. 

Θυμίζουμε το κόστος στα τραπέζια φαγητού και ποτού ήταν 1500 ευρώ ανά άτομο και στα τραπέζια του ποτού η απλή φιάλη  ξεκινούσε από 500 ευρώ, ενώ το εισιτήριο στο πάρκινγκ ήταν  50 ευρώ.

Πέρυσι οι εισπράξεις έφτασαν τα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος αναμένεται να αγγίξουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τους οπαδούς του, στη συναυλία βρέθηκε για να… μετρήσει τις εισπράξεις10μελές κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που ήταν συνέχεια πάνω από τις ταμειακές μηχανές.

Την παράσταση -εκτός από τους δυο τραγουδιστές- έκλεψαν με τις σέξι εμφανίσεις τους οι εκατοντάδες καλλονές από την Αραβία, που ανέβηκαν στα τραπέζια και πνίγηκαν στις σαμπάνιες από τους συνοδούς τους και όχι μόνο…

Το πρόγραμμα άνοιξε στη 1.30 ο Amr Diab, που τραγούδησε  τις επιτυχίες του, όπως το Tamally Maak, τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή γύρω στις 3.30 εν μέσω πυροτεχνημάτων, που έκαναν τη «νύχτα μέρα», που λέει και το τραγούδι ενός άλλου καλλιτέχνη, του Γιώργου Τσαλίκη.

Ζήτησε από τον κόσμο να σηκώσει ψηλά τα χέρια και να «κάνει φασαρία», όπως είπε χαρακτηριστικά, με το κοινό να ακολουθεί  τις εντολές του και να ουρλιάζει.

Ενόχλησε πολλούς ωστόσο ο αστεϊσμός του «κουφάλες», που είπε απευθυνόμενος στους… από κάτω, μιλώντας αργκό ως… παιδί του λαού, όπως είπε ο ίδιος. Μόνο που τα παιδιά του λαού παίρνουν σε δυο χρόνια όσα χρήματα παίρνει στο νυχτοκάματό του ο Ρέμος.

Αφού τραγούδησε μια σειρά από επιτυχίες του που μάγεψαν τον κόσμο, επιχείρησε να… καλημερίσει κατά τα 6.00 τα ξημερώματα, αλλά οι fan του δεν τον άφηναν να κατέβει από τη σκηνή. Τελικά, τα κατάφερε κατά τις 6.30.

Σε ό,τι αφορά το μενού η μεγαλύτερη… λιχουδιά ήταν το τσιζμπέργκερ στα κάρβουνα, του Τούρκου σέφ Νουσρέτ:!

https://www.youtube.com/watch?v=iuE6TZe4wrI

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This