GNTM: Η Μαρινέλα αποκαλύπτει αν ήταν ζευγάρι με τον Σήφη (video)

Must Read

Μία ακόμη παίκτρια αποχώρησε χθες βράδυ από το «GNTM» η οποία μάλιστα θεωρούταν ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος για την Μαρινέλα η οποία δεν απέδωσε όσο οι συμπαίκτες της στη χθεσινή φωτογράφηση και εξέλαβε τα πιο αρνητικά σχόλια από τους κριτές.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της, η πρώην πλέον παίκτρια του reality μόδας, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα ανάρτησε ένα βίντεο μέσω του οποίου ευχαριστούσε όλους τους κριτές λέγοντας πως δε θα άλλαζε τίποτα σε όλο αυτό το ταξίδι.

Το όμορφο μοντέλο από το Ρέθυμνο, μετά την αποχώρησή της από το GNTM, βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την διαμάχη που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Δήμο αλλά και για τη σχέση της με τον Σήφη. 

Αρχικά αναφέρθηκε στην όχι και τόσο καλή λήψη που απέφερε η χθεσινή δοκιμασία.

«Ήταν δύσκολη η χθεσινή μέρα για μένα. Ήμουν άυπνη, είχα και πολύ άγχος. Ο Δήμος με επηρέασε λίγο αλλά ψυχολογικά. Δεν περίμενα σε μια τέτοια φωτογράφηση να βγάλω τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα που την ξαναβλέπω δεν ήταν τόσο χάλια.»

Στη συνέχεια, η Μαρινέλα αποκάλυψε ότι η παρεξήγηση με τον Δήμο λύθηκε μία μέρα πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι: «Έτυχε να είμαστε όλοι μαζί στο σαλόνι και άρχισε η συζήτηση. Νομίζω εγώ άρχισα πρώτη την κουβέντα».

Αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον πρώην συμπαίκτη της, τον Σήφη, η ίδια ξεκαθάρισε τι συμβαίνει:

«Εντάξει ο Σήφης μαγείρευε για όλο το σπίτι και γενικά μαγειρεύει πολύ καλά. Μου έλειπε ο Σήφης σαν παρουσία. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, ίσως βρεθούμε στον τελικό του GNTM, γιατί και εδώ έχουμε καραντίνα. Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό, αλλά ήμασταν πολύ κοντά στο σπίτι και όταν δεν ήμουν καλά με βοηθούσε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This