Η καζούρα στη Μάγδα Τσαγγάνη για την ερωτική σκηνή με τον Φαίδωνα Γεωργίτση

Must Read

Η Μάγδα Τσαγγάνη ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με την πρώτη της συμμετοχή να γίνεται στην κινηματογραφική ταινία «Ένας κλέφτης με φιλότιμο». Έκτοτε έχει συμμετάσχει αλλά και πρωταγωνιστήσει διάφορες ταινίες εκείνης της εποχής αλλά και σε σειρές.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» αναπόλησε ευχάριστες στιγμές από γυρίσματα που βίωσε στο παρελθόν και που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ταινία «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω» όπου πρωταγωνιστούσε ο Στάθης Ψάλτης.

«Υπήρξε μια σκηνή της ταινίας “Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω” που θα έπρεπε να φάμε και εμείς κάναμε το διάλειμμά μας και φώναζε ο Στάθης Ψάλτης “Οι ηθοποιοί που είναι να συμμετέχουν στη σκηνή, μην τρώτε ρε πολύ γιατί θα σκάσετε και δεν θα μπορείτε να φάτε εν ώρα γυρίσματος. Κρατηθείτε λίγο ρε”. Τρώγαμε και μετά από 15 λεπτά θα έπρεπε να κάνουμε γύρισμα με φαγητό»

Ακόμη ένα ευτράπελο συνέβη όταν η Μάγδα Τσαγγάνη συμμετείχε στην ταινία «Σεξοκυνηγός», όπου πρωταγωνιστούσε ο Φαίδωνας Γεωργίτσης.

«Επίσης θυμάμαι όταν συμπρωταγωνίστησα με τον Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία “Ο Σεξοκυνηγός”, που υποδυόταν τον τυφλό του χωριού με τα μεγάλα “προσόντα”. Εγώ τότε έκανα τη γιατρό και έπρεπε να ανέβω πάνω στον Γεωργίτση και εγώ να ντρέπομαι, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή με τον Φαίδωνα, ο οποίος ήταν ένας ευγενικός κύριος και μου έλεγε “Έλα ρε Μαγδούλα μην ντρέπεσαι”, γιατί υποτίθεται ότι έπρεπε να βγάλω το φουστάνι, ώστε να φαίνεται γυμνή η πλάτη μου. Να ντρέπομαι, να γελάω και να μην με αφήνουν ήσυχη και να μου λέει ο σκηνοθέτης “Έλα που κάνεις και την ντροπαλή, σου έφεξε τώρα, καβάλησες τον Γεωργίτση” και να ντρέπομαι και να μας έχουν πιάσει όλους τα γέλια και να μην μπορούμε να κάνουμε το γύρισμα. Αλλά πρώτη φορά να βλέπω τον Φαίδωνα Γεωργίτση και να πρέπει να τον καβαλήσω;»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This