Σήφης Φαραντάκης: O λόγος που κατέβηκαν οι φωτογραφίες του από το site του πρακτορείου που συνεργαζόταν (video)

Ήταν «διαζύγιο με κοινή συναίνεση»!

Must Read

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Ευτυχείτε» πριν λίγες ημέρες, λίγο μετά την αποχώρηση του Σήφη Φανταράκη, από το GNTM, οι φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου που υπήρχαν σε site γνωστού πρακτορείου στη Θεσσαλονίκη, με το οποίο συνεργαζόταν πριν μπει στο ριάλιτι, είχαν διαγραφεί

Την υπόθεση καλέστηκε να διαλευκάνει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου No Limits, Γιάννα Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Αποφασίσαμε από κοινού ότι η βάση του θα είναι στην Αθήνα και λόγω της κρίσης που δεν μπορεί να μετακινείται συχνά και λόγω του ότι η αγορά είναι μεγαλύτερη στην Αθήνα. Το νέο πρακτορείο του στην Αθήνα είναι πολλά χρόνια και έχουμε μια συνεργασία μαζί τους».

Και πρόσθεσε: «Οι φωτογραφίες του κατέβηκαν για να ανέβουν οι καινούργιες. Δεν θέλαμε να εκθέσουμε τον Σήφη και να αποκαλύψουμε πως βγήκε από το παιχνίδι. Περιμέναμε την αποχώρησή από το GNTM για να ανεβάσουμε τις νέες φωτογραφίες».

Αναφορικά με το reality μόδας, η ίδια τοποθετήθηκε λέγοντας πως «έβαλαν αγόρια στο GNTM για να έχουν τηλεθέαση και ειδύλλια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This