Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά στα 63 του!

Daddy cool και στα 63 ο δημοφιλής τραγουδιστής

Must Read

Τρίτη φορά μπαμπάς έγινε ο Σταμάτης Γονίδης στα 63 του χρόνια και είναι τόσο χαρούμενος γι’ αυτό που αποφάσισε να κόψει μια κακή συνήθεια πολλών ετών: το κάπνισμα.

Ο «πελαργός» έφτασε το πρωί του Σαββάτου σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, όπου η σύζυγος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Κατερίνα Κουργιουξίδου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα χαριτωμένο και υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.650 γραμμαρίων.

Όπως έγινε γνωστό, η μικρή θα πάρει τα ονόματα Μαρία – Ελένη και θα τη φωνάζουν Μαριαλένα. Το πρώτο όνομα το επέλεξε ο Σταμάτης, καθώς θεωρεί πως ο ερχομός της και μάλιστα στις 21 Νοεμβρίου ήταν ένα θαύμα από την Παναγία, ενώ το δεύτερο ήταν επιθυμία της Κατερίνας, αφού πρόκειται για το όνομα της μητέρας της.

«Ξαναγίνομαι νέος»

«Είμαι απλά πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι νέος, σαν να ξαναγίνομαι παιδί» δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται!», συμπληρώνοντας πως η κόρη του είναι ολόιδιος εκείνος.

«Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη έχει της μητέρας της. Το παιδί “πιάστηκε” μέσα στην καραντίνα και γεννήθηκε στην καραντίνα. Να είναι γούρικο και να εξαφανίσει τον ιό με τη γέννησή του» ευχήθηκε στη συνέχεια, ενώ άφησε για το τέλος μια on air υπόσχεση: «Κόβω και το τσιγάρο μόλις έρθει το μωρό στο σπίτι. Επειδή γεννήθηκε τώρα που είμαι 63 χρόνων, θα προσπαθήσω να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο υγιεινή, να προσέχω, να το χαρώ, να μη φύγω και είναι μικρό ακόμα» ανακοίνωσε.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Γονίδης έχει άλλες δύο κόρες από προηγούμενους γάμους του, τη Στεφανία και την Ασημίνα. Η Στεφανία μάλιστα έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα social media: «Γεννήθηκε η αδερφούλα μου η αγαπημένη! Εύχομαι να είναι ευλογημένη, καλότυχη, υγιής, με φως και όλα τα καλά του Θεού! Ευχαριστούμε, Θεέ μου, για το όμορφο δώρο! Καλώς ήρθες στη ζωή μας, αγγελούδι μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This